Nalaganje...

Tony Cetinski vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Tony Cetinski. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

6. junija s pričetkom ob 20.00 uri bo v Športni dvorani Brežice nastopil vrhunski pop in crossover pevec Toni Cetinski!


Organizatorji obljubljajo edinstveno glasbeno doživetje, kjer bo poskrbljeno tudi za dobro hrano in pijačo!
 
V Brežicah bo ogrel zabave željno občinstvo!
 
Ljubitelje njegovih hitov čaka nepozaben glasbeni spektakel, na katerem ne bo manjkalo vsem dobro znanih hitov: "Umirem 100 puta dnevno", "Blago onom, ko te ima", "Kad žena zavoli", "23. prosinac", "Nek te zagrli netko sretniji", "Čovjek od leda", "Žena nad ženama", "Ako to se zove ljubav", "Ja sam zaljubljen", ... in seveda čisto novi singl »Kao u snu«!
Koncert, ki temleji na njegovi dolgoletni glasbeni karieri, v kateri je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kova Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton enostavno ne smete zamuditi!
 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Kulturno umetniško društvo Posavje prireditve

Cesta 4. julija 102

8270 Krško


 

 

 

 

 

Tony Cetisnki je hrvaški glasbenik in pevec. Postal je popularen z svojim prvim albumom »Srce nikad ne laže«. Ena izmed njegovih največjih uspešnic je “Nek te zagrli netko sretniji”. Zastopal je Hrvaško na Eurosongu z pesmijo »Nek ti ljubav bude sva« Pojavil se je tudi v oddaji »Hrvatska traži zvijezdu«, kot zvezdniški sodnik. Je eden najbolj predvajanih umetnikov na hrvaškem požel je mnoge nagrade.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih