Nalaganje...

Riblja Čorba vstopnice

1 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Odlično

    Avtor: Ana; Lokacija prireditve: Stožice; Datum prireditve: 18.11.2017

    Vse pohvale Riblji Čorbi in publiki. Včeraj smo zelo uživali na koncertu! Združili ste več generacij, ki so dokazale, da dobra glasba ne pozna meja. Svaka čast Bora!

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


Najbolj kultna rock skupina nekdanje Jugoslavije

Riblja Čorba

prihaja v Cvetličarno

-- Zaključek turneje 40 let --

13. oktober 2018 – Cvetličarna

Ikonska jugoslovanska rock zasedba Riblja Čorba svojo jubilejno turnejo to jesen zaključuje prav na odru ljubljanske Cvetličarne, kjer bodo proslavili kariero, ki obsega že 40 let nepozabnih hitov, ki vedno znova osvajajo srca novih generacij. Srbska zasedba beleži bogato zgodovino ustvarjanja odličnega balkan rocka in je prav gotovo ena od najbolj kultnih skupin, ki je pustila močan pečat na glasbeni sceni bivše Jugoslavije, njihove uspešnice pa odmevajo vse do danes. Večkrat so bili razglašeni za skupino leta, njihovo dolgo in uspešno kariero spremlja tudi bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče, več kot 300 izdanih pesmi, več kot milijon prodanih albumov in nekaj tisoč izvedenih koncertov. Z velikim spektaklom so lani napolnili ljubljansko Areno Stožice, po vseh uspešnih letih pa še vedno koncertirajo po celem svetu.

Riblja Čorba, z neprekosljivim rock frontmanom in poetom, Boro Ðorđevićem na čelu, so pisali glasbeno zgodovino nekdanje skupne države in tako postali ena največjih rock skupin z Balkana. Svojo pot so začeli leta 1978 in s svojim prvim singlom Lutka sa naslovne strane, poželi navdušenje poslušalcev ter pričeli svoj vzpon na vrh, saj so prodali kar 120.000 kosov svojega debitantskega albuma Kost u grlu. Z enakim žarom kot ob svojih začetkih bodo s svojo neizmerno energijo navdušili in znova osvojili srca obiskovalcev vseh generacij, ki bodo vsa nepozabna besedila prepevali skupaj z njimi. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so: Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in mnogimi drugimi. Vsi oboževalci ex-yu rock glasbe bodo prišli na svoj račun in na odru Cvetličarne v čisto novi luči doživeli njihove neminljive uspešnice.

Riblja Čorba – najbolj kultna rock skupina nekdanje Jugoslavije bo z odličnim rockom zatresla Cvetličarno – 13. oktobra!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

CVETLIČARNA d.o.o.

Vojkova cesta 58

1000 Ljubljana

Riblja Čorba je jugoslovanska rock zasedba ustanovljena leta 1978, ki po vseh uspešnih letih še vedno koncertira. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in mnogimi drugimi. Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero skupine spremlja bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat razglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih letih.

 


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bo Riblja Čorba ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!