Nalaganje...

Riblja Čorba vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Riblja Čorba. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

RIBLJA ČORBA 40 let - z gosti / Arena Stožice

 

40 LET SKUPINE RIBLJA ČORBA!
Koncertni spektakel z VAN GOGH in številnimi gosti presenečenja!
>>> Ekskluziven glasbeni repertoar
>>> 2-v-1 Elektrika+AkustikaSpektakularni koncert ob 40. obletnici ene najbolj ikoničnih in najvplivnejših rock skupin iz nekdanje skupne države, Riblja čorba, na čelu z neprekosljivim rock frontmanom in poetom, Boro Ðorđevićem. Gre za veliki rock spektakel ene največjih rock skupin z Balkana, ki se je v zgodovino rocka zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in mnogimi drugimi. Koncert bo kot edini letos uradno zaznamoval ta jubilej skupine, tega pa bodo počastili posebni gostje: največja rock skupina ta hip v Srbiji, prava rock eksplozija, Van Gogh, in pa posebni gost presenečenja, ki je močno zaznamoval začetke delovanja skupine in bo na ljubljanskem koncertu z njimi odigral nekaj skladb iz tega obdobja.

Vabljeni na največji koncert RIBLJE ČORBE doslej v Sloveniji - 18.11.2017, v Areno Stožice!

SPLETNA STRAN:
www.riblja-corba.com

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI!

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

TEMMA-X D.O.O.

Grablovičeva ulica 1

1000 Ljubljana

Riblja Čorba je jugoslovanska rock zasedba ustanovljena leta 1978, ki po vseh uspešnih letih še vedno koncertira. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in mnogimi drugimi. Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero skupine spremlja bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat razglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih letih.

 


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bo Riblja Čorba ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!