Nalaganje...

Parov Stelar Band vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Parov Stelar Band. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Gospodarsko razstavišče, dvorana Kocka

Sobota, 21. oktobra ob 20h

PAROV STELAR

Manouche

DJ Mike Vale

                       

 

Pred koncertom pionirja elektro swinga, ki sliši na ime Parov Stelar bodo na najboljši zabavi letošnje jeseni občinstvo razigrali tudi Manouche, ki  bodo na odru nastopili za DJ Mike Valetom.                         

 

PAROV STELAR:

Marcus Füreder, bolj znan po imenu PAROV STELAR je najbolj uspešen avstrijski producent s področja elektronske glasbe, ki vztrajno polni dvorane in stadione po vsem svetu.

Parov Stelar skupaj s spremljevalno skupino glasbenikov in bogatim vizualnim šovom na velikanskih digitalnih zaslonih, ki obkrožajo oder, pripravi nepozaben glasbeni spektakel za vse čute!

Tony Bennett & Lady GagaLana Del Rey in Bryan Ferry ter tudi Dj Umek so že sodelovali s Parovom Stelarjem. Marcus je ustanovitelj 'Electro Swing'-a, PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.

 

Manouche:

Njihova glasba je polna humorja, nalezljivih melodij, lahkotnih besedil, divjih kitarskih intervencij, prodorne trobente, vse skupaj je začinjeno z energijsko polnimi in domiselnimi plesnimi ritmi.

Skupino sta leta 2011 ustanovila avtor, pevec in kitarist Robert Pikl ter DJ in producent Marco Grabber, katerima so se kmalu pridružili harmonikašica in pevka Petra Trobec, trobentač Luka Ipavec ter basist Krešimir Tomec.

Po izidu drugega albuma so nastopali širom Slovenije ter v klubih v Švici in Nemčiji, kjer so jih opazili ustvarjalci izjemno uspešne serije kompilacij 'Electro Swing Revolution' iz Berlina.

 

Dj Mike Vale:

V studiu je sodeloval z legendo Roger 'The S Man' Sanchezom in večkrat z Dj Umekom, ki je tudi njegov najboljši prijatelj. Njegovi ubijalski Dj seti kraljujejo v najbolj razvpitih svetiščih elektronske glasbe, od festivala Ultra Europe do londonskega kluba 'Ministry of Sound'. Poznajo ga ljubitelji elektronske glasbe od Miamija do Ibize.

Leta 2014 je skupaj z Umekom zasedel prvo mesto najbolj prestižne tech-house lestvice 'Beatport' z remiksom 'Exceeder'. Odličnih uvrstitev na Beatportovi lestvici je bilo že toliko, da jih je Mike Vale nehal šteti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MARS MUSIC d.o.o.

Finžgarjeva 8

1000 Ljubljana

Parov Stelar si je z zvočno mešanico vzorcev Jazza, Swinga in elektronike zagotovil mesto na čelu mednartodnih proizvajalcev takšne glasbe. S svojo skupino omogoča poslušalcem spektakularne dinamične predstave in doživljanja tega zvoka na razprodanih festivalih in klubih.

Najprej je delal kot solo umetnik, potem pa se je leta 2005 odločil da bo svojo glasbo izvajal s pomočjo skupine. Die Parov Stelar Band, je postal sestavni del mednarodnega glasbenega cirkusa ter številni festivali, klubi in organizatorji prisegajo, kakor tudi število skoraj neobvladljive množice, da se magija in dinamika v živo kažeta v tem bendu.

 


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.