Nalaganje...

Parov Stelar Band vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Parov Stelar Band. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Opis izvajalca

PAROV STELAR

21. OKTOBER 2017

Gospodarsko razstavišče, dvorana Kocka

LJUBLJANA

Celovečerni plesni elektro swing dogodek

Pripravite se na vročico plesne noči – v mesto prihaja PAROV STELAR!

 

Posebna ponudba: vstopnica za koncert + DARILO: svež CD 'The Burning Spider' = 42 EUR!

Vstopnica po predprodajni ceni=35 EUR

Najboljši paket za pripravo na koncertno plesni dogodek leta! Nakup paketa na www.eventim.si in na vseh Eventimovih  prodajnih mestih. Prevzem CD-ja na naslovu: Mars Music d.o.o., Cankarjeva 11, Ljubljana  in sicer med delavniki med 10. in 16.uro.

ALI

 na dan koncerta na CD prodajnem pultu, z vstopnico oz. s print at home kodo. Pripravite plesne čeveljce in se dovolj zgodaj pripravite na vročico sobotne noči!

 

Marcus Füreder, bolj znan po imenu PAROV STELAR je najbolj uspešen avstrijski producent s področja elektronske glasbe.

Letošnja obsežna turneja se je pričela v razprodani dvorani Stadhalle na Dunaju, kjer ga je pozdravilo 12.500 oboževalcev. V letu 2017 bo obredel največje dvorane od Avstralije, Nove Zelandije do najbolj priznanih in obiskanih  glasbenih festivalov v Evropi, od Londona do Berlina.

'The Burning Spider' turneja prinaša povsem nova glasbena in produkcijska presenečenja, slišali bomo tudi uspešnice z novega albuma, ki je izšel aprila,  'The Burning Spider'; Grandpa's Groove, Mama Talkin' in Cuba Libre. Pričakujte blues sample nesmrtnega Muddy Watersa in Lightning Hopkinsa, ki jih je mojster Parov vključil v lastni prepoznavni slog.

Avstrijski glasbenik in producent, DJ Marcus Füreder je v začetku aprila  v Zagrebu pripravil nepozaben koncertno-plesni  in vizualni spektakel, v katerem je uživala celotna dvorana. Plesni koncert je trajal dobri dve uri! Parov Stelar končno spet prihaja v Ljubljano s celovečernim elektro swing dogodkom.

 

 

Biografija:

Parov Stelar je  v svoji karieri sodeloval z legendarnimi zvezdniškimi imeni, Tony Bennett & Lady GagaLana Del Rey, Marvin Gaye, in Bryan Ferry.

Marcus je ustanovitelj 'Electro Swing'-a, PAROV STELAR BAND pa je ena najbolj iskanih zasedb tega žanra.

Za imenom Parov Stelar se skriva avstrijski glasbenik in producent DJ Marcus Füreder, ki je pustil pečat na glasbeni sceni devetdesetih let, v novem tisočletju pa producira še večje hite. Njegov zaščitni znak je kombinacija jazza, housa, electra in breakbeata, zmes energične glasbe je zasvojila publiko po vsej Evropi, potem pa še preostanek sveta.

Prvi EP (2004) z naslovom 'Kiss Kiss EP' se je bliskovito povzpel na vrhove glasbenih lestvic, vendar to ni bil edini dosežek, rodil se je popolnoma nov glasbeni žanr, ki so ga glasbeni kritiki poimenovali 'electro-swing'. Do danes je bilo objavljenih kar šest studijskih albumov in preko 20 EP-jev na katerih so številni hiti - Booty Swing’, ‘Catgroove’, ‘Chambermaid Swing’ in mnogi drugi. Aprila letošnjega leta je pri dunajski založbi Etage Noir izdal težko pričakovan album 'Burning Spider', ki ga tudi promovira na turneji.

Parov Stelar koncertira širom sveta, skupaj je bilo že preko 600 koncertov, med njimi razprodani nastopi v New Yorku, Londonu, Parizu, Berlinu ter na uspešnih festivalih kot so Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza in mnogi drugi.

Tony Bennet & Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry  je samo nekaj velikih zvezdniških imen s katerimi je sodeloval Parov Stelar. Njegove pesmi se pojavijo v velikih televizijskih produkcijah, serijah, filmih in reklamah.

Parov Stelar izhaja iz umetniške družine , tudi kariero je pričel kot slikar in dizajner, šolal pa se je na priznanih akademijah v Berlinu in Linzu. Glasbena kariera je sicer dobila prednost, vendar ni nikoli izgubil stik s svojo umetniško žilico, v zadnjem času se je spet bolj intenzivno začel povsvečati upodobitvenim umetnostim. Njegova žena, Lilja Bloom, je interdisciplinarna umetnica in glasbenica, njeni projekti se združujejo z moževimi, za turnejo in album 'Burning Spider' je Lilja Bloom ustvarila art work.

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MARS MUSIC d.o.o.

Finžgarjeva 8

1000 Ljubljana

Parov Stelar si je z zvočno mešanico vzorcev Jazza, Swinga in elektronike zagotovil mesto na čelu mednartodnih proizvajalcev takšne glasbe. S svojo skupino omogoča poslušalcem spektakularne dinamične predstave in doživljanja tega zvoka na razprodanih festivalih in klubih.

Najprej je delal kot solo umetnik, potem pa se je leta 2005 odločil da bo svojo glasbo izvajal s pomočjo skupine. Die Parov Stelar Band, je postal sestavni del mednarodnega glasbenega cirkusa ter številni festivali, klubi in organizatorji prisegajo, kakor tudi število skoraj neobvladljive množice, da se magija in dinamika v živo kažeta v tem bendu.

 


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.