Nalaganje...

Nick Cave vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

location

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Nick Cave. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Spoštovani obiskovalci koncerta Nicka Cavea!

KONCERT NICK CAVE & THE BAD SEEDS, ki bo  30. oktobra ob 20.00 uri (brez predskupine)  JE PRESTAVLJEN IZ LEDENE DVORANE TIVOLI (Ljubljana) V ARENO STOŽICE, LJUBLJANA.

Iz tehnično-produkcijskih razlogov smo se z bendom odločili, da koncert prestavimo v večjo dvorano in v prodajo damo dodatnih 700 vstopnic. Nick Cave & The Bad Seeds na svoji evropski turneji nastopajo v večjih dvoranah in temu je prilagojena tudi njihova zvočno-vizualna oprema, ki tako presega zmogljivosti ledene dvorane Tivoli (Ljubljana).

ŽE KUPLJENE VSTOPNICE ZA DVORANO TIVOLI (Ljubljana) BODO V STOŽICAH (Ljubljana) OMOGOČILE VSTOP PO SLEDEČEM REŽIMU:

 VSTOPNICE ZA PARTER  DT VELJAJO TUDI ZA PARTER V STOŽICAH (Ljubljana)

Vstopnice za tribune Dvorano Tivoli (Ljubljana) veljajo za vstop v boljši, ZELENI RING tribun v Stožicah (Ljubljana).  

VSTOPNICE ZA TRIBUNO VZHOD VELJAJO ZA ZELENI RING, vhod C TRIBUNA.

VSTOPNICE ZA TRIBUNO ZAHOD DT VELJAJO ZA ZELENI RING - vhod A TRIBUNA

V prodaji so dodatne vstopnice: 250 za parter in 450 za  ZELENI RING

PREDSKUPINE NI.

Hvala za razumevanje.

 

Igor Vidmar

za  Škuc Ropot4

 

 

NICK CAVE & THE BAD SEEDS INFO


Nick Cave & The Bad Seeds so eni kritiško najbolj cenjenih izvajalcev, kar jih danes deluje. Prodali so več kot 5 milijonov albumov. Njihov vpliv je bil globok in daljnosežen, tako ostajajo eden najmočnejših in najbolj vznemirljivih izvajalcev na svetu. "Skeleton Tree" (njihov 16. studijski album) je bil izdan dan po premieri dokumentarca "One More Time With Feeling" in se je uvrstil na prvo mesto v osmih državah, v enajstih med TOP 5 in še večkrat med TOP 20. S tem albumom se je bend uvrstil doslej najvišje v Veliki Britaniji, na 2. mesto in v ZDA na 27. (po Billboardu).

Turnejska postava benda je: Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica in Larry Mullins.


Odgovorni organizator prireditve

Društvo ŠKUC

Stari trg 21

1000 Ljubljana

Po razpadu skupine The Birthday Party leta 1982 je Nick Cave ustanovil Nick Cave & The Bad Seeds ki so izdali prvi album From Her To Eternity leta 1984. Nick Cave & The Bad Seeds so od tedaj izdali štirinajst studijskih albumov. Njihova ustvarjalnost ostaja enako vitalna in raziskovalna, kot prvi pionirski posnetki v studijih Hansa v Berlinu.

Vpliv ene kritiško najbolj cenjenih skupin, kar jih danes deluje, je globok in daljnosežen. Tudi takšni umetniki, kot so npr. Johnny Cash, Metallica in The Arctic Monkeys, so že igrali njihove skladbe.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Nick Cave prihaja v Halo Tivoli, 30.oktobra 2017. Za več informacij o koncertu in pričetku prodaje vstopnic se prijavite naš "ticket alarm".