Nalaganje...

Nick Cave vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

location

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Nick Cave. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

NICK CAVE & THE BAD SEEDS INFO


Nick Cave & The Bad Seeds so eni kritiško najbolj cenjenih izvajalcev, kar jih danes deluje. Prodali so več kot 5 milijonov albumov. Njihov vpliv je bil globok in daljnosežen, tako ostajajo eden najmočnejših in najbolj vznemirljivih izvajalcev na svetu. "Skeleton Tree" (njihov 16. studijski album) je bil izdan dan po premieri dokumentarca "One More Time With Feeling" in se je uvrstil na prvo mesto v osmih državah, v enajstih med TOP 5 in še večkrat med TOP 20. S tem albumom se je bend uvrstil doslej najvišje v Veliki Britaniji, na 2. mesto in v ZDA na 27. (po Billboardu).

Turnejska postava benda je: Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica in Larry Mullins.


Odgovorni organizator prireditve

Društvo ŠKUC

Stari trg 21

1000 Ljubljana

Po razpadu skupine The Birthday Party leta 1982 je Nick Cave ustanovil Nick Cave & The Bad Seeds ki so izdali prvi album From Her To Eternity leta 1984. Nick Cave & The Bad Seeds so od tedaj izdali štirinajst studijskih albumov. Njihova ustvarjalnost ostaja enako vitalna in raziskovalna, kot prvi pionirski posnetki v studijih Hansa v Berlinu.

Vpliv ene kritiško najbolj cenjenih skupin, kar jih danes deluje, je globok in daljnosežen. Tudi takšni umetniki, kot so npr. Johnny Cash, Metallica in The Arctic Monkeys, so že igrali njihove skladbe.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Nick Cave prihaja v Halo Tivoli, 30.oktobra 2017. Za več informacij o koncertu in pričetku prodaje vstopnic se prijavite naš "ticket alarm".