Nalaganje...

MARCUS & MARTINUS vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

location

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za MARCUS & MARTINUS. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

*Starostnih omejitev za obisk koncerta ni, ker se bo koncert zaključil pred 24. uro.
Za mladoletne osebe priporočamo spremstvo polnoletne osebe.

MARCUS & MARTINUS
Moments Tour
26. marec 2018 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI

NAJSTNIKA, KI STA OBNORELA SVET, PRIHAJATA V LJUBLJANO!

Norveški duo – dvojčka MARCUS & MARTINUS, ki že mesece kraljujeta na naslovnicah najstniških revij in portalov, se bosta v okviru svoje prve evropske turneje v letu 2018 Moments Tour, svojim oboževalcem v živo predstavila tudi pri nas. Najstniška pop senzacija k nam prihaja spomladi prihodnje leto – njun nastop, ki bo za njune številne oboževalke in oboževalce nepozabno doživetje, bo 26. MARCA na sporedu v Hali Tivoli.


»Navdušena sva, ker smo turneji priključili nove lokacije. Komaj čakava, da svoje fene obiščeva v vseh teh različnih državah,« je nad turnejo, v okviru katere bosta poleg Ljubljane obiskala še  Zagreb, Beograd, Atene, Prago, Varšavo in Linköping, povedal Marcus Gunnarsen. Njegov brat Martinus Gunnarsen pa dodaja: »Imava najboljše fene na svetu! Zelo se veseliva, da bova spet nastopila pred njimi, to bo najboljša turneja, kar si jo lahko zamisliš.«

MARCUS & MARTINUS  se za nastope, ki se začnejo februarja prihodnje leto, že vneto pripravljata. Zelo se veselita, da bosta svojim oboževalcem v okviru turneje, ki se imenuje po njunem zadnjem albumu Moments, pričarala nove trenutke, ki se jim bodo za vedno vtisnili v spomin.

Kdo sta  MARCUS & MARTINUS:

MARCUS & MARTINUS sta 15-letna brata dvojčka, ki prihajata iz majhnega mesteca Trofors na severu Norveške. Njuna zgodba o uspehu se je začela, ko sta pri komaj desetih letih z avtorsko pesmijo To Dråper Vann nastopila na norveškem šovu talentov. Od takrat sta izdala dva studijska albuma in nastopala pred polnimi dvoranami širom Skandinavije. Kljub mladosti sta že napisala svojo biografijo («Our Story», 2016), posnela dokumentarec o svojem življenju («Together about the dream», 2017) in na norveških Grammyjih dobila nagrado »glasbenik leta«. Trenutno se pripravljata, da poleg Nemčije, Poljske in Avstrije, osvojita še preostali del Evrope. Njun tretji albumu Moments je nastal v sodelovanju s priznanimi glasbeniki iz ZDA, Norveške in Švedske.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.