Nalaganje...

Lepa Brena vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Lepa Brena. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Veliki koncert

Lepa Brena // 24. december

Ikona Ex Yu. Estradnica in dama v vseh pogledih. Priletna Fahreta Jahić- Živojinović v Ljubljano prihaja na posebno povabilo ustvarjalne ekipe festivalskega kluba Kurzschluss. Pred svojim nastopom na božični večer napoveduje večer spominov, prijetnih občutkov in velikih hitov ČačakMile voli disko, SanjamČik pogodiJugoslovenka, Uđi slobodnoPazi kome zavidiš. Spremljajte #LepaBrena na družbenem omrežju Facebook Black Pony Entertainment Group. Vstopnice na prodajnih mestih Eventim.

Lepa Brena je verjetno najbolj uspešna pevka iz nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih primerkov nosilcev zvoka. Izjemno občudovana estradnica je rojena v Brčkem, a njen dom je povsod, kjer so njeni oboževalci In teh ni malo. Razprostirajo se prek nekdanje Jugoslavije, do Avstrije in Nemčije.

Poželjiva ikona Yu glasbe  že več kot tri desetletja polni največja domača in tuja koncertna prizorišča in povezuje generacije. Znana je po svojem karizmatičnem in hkrati uglajenem nastopu, kar je odlika velikih glasbenikov z izjemno razvejano diskografijo in številnimi nastopi z veliki glasbeniki našega časa.

Organizatorji koncerta poleg odlične glasbene zasedbe napovedujejo nove presežke v zvočni in svetlobni tehniki, možnost uporabe garderobnih omaric, vip prostorov ter gostinske ponudbe.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Črni Poni d.o.o.

Trubarjeva cesta 79

1000 Ljubljana

Fahreta Jahić- Živojinović, bosanska in južnoslovanska pevka in estradna menedžerka. Bolj je znana po svojem estradnem imenu Lepa Brena, ki ji ga je, čisto slučajno, nadel njen trener košarke in telesne vzgoje Vlada Bajer.
Lepa Brena je skupaj s svojim orkestrom Sladki greh med prvimi kombinirala tradicionalno ljudsko glasbo s sodobno pop glasbo. Med njenimi najbolj znanimi pesmimi so: »Čačak, Čačak« (1981), »Mile voli disko« (1982), »Okrećeš mi leđa« (1986), »Sanjam« (1987), »Čik pogodi« (1990), »Dva dana« (1994), »Izdajice« (1995), »Ti si moj greh« (1996), »Ti me podsećaš na sreću« (2000), »Uđi slobodno...« (2008), »Pazi kome zavidiš« (2008) in druge. Lepa Brena je morda najbolj iskana pevka iz nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih primerkov nosilcev zvoka.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.