Nalaganje...

LAKENESS FESTIVAL 2018 vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za LAKENESS FESTIVAL 2018. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

LAKENESS FESTIVAL : 16.–19. avgust 2018

Lakeness festival predstavlja največji dogodek v Vipavski dolini, kjer bodo nastopile domače in tuje zvezde. V štirih dneh pričakujemo obiskovalce iz celotne Slovenije in tujine, ki bodo imeli možnost prenočiti v brezplačnem kampu.

Festival predstavlja priložnost, da obiskovalci začutijo, okusijo in doživijo Vipavsko dolino. Poleg glasbenega spektakla festival namreč ponuja paleto doživetji, od supanja in kolesarjenja po Vipavski dolini, kuharskih tečajev do glasbenih delavnic, Vipavske tržnice domačih izdelkov in posebnega chill pointa … torej za vsakogar nekaj.

Dnevno dogajanje, ki bo prepleteno s športnimi, kulturnimi in glasbenimi delavnicami, se bo odvijalo ob reki Vipavi. Nočno dogajanje ob malem jezercu pa bo v znamenju najbolj prepoznavnih glasbenih skupin iz Slovenije in tujine, nastopili bodo Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson, Jinx, MI2, Rudi Bučar, Vallanzaska, Tinkara Kovač, Big Band Nova in mnogi drugi ...

 

Ker je reka Vipava biser Vipavske doline, bo del sredstev namenjen akciji Očistimo reko Vipavo. Želimo si čiste reke in njenih bregov, da bi lahko ob njej uredili kopališča in prostor, ki bo namenjen zabavi, druženju in športu v naravi nedaleč od urbanega življenja.

• 12 + nastopajočih iz 4 držav
• 2 prizorišči
• 2 odra

• brezplačno kampiranje
• glasba
• dnevne aktivnosti

Save the date: 16.–19. avgust 2018

Line up:
- Dubioza kolektiv (BIH)
- Vallanzaska (IT)
- Elvis Jackson
- MI2
- JINX
- Big band NOVA z gosti Tinkara Kovac in Rudi Bučar

Vstopnice:
- Prvi paket vstopnic (100): RAZPRODANO!
- Drugi paket vstopnic (300): 29,99 € na vseh Eventimovih prodajnih mestih

Nor festival: zagotovljen!

... ali stay tuned ;)

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Društvo mladih Renče-Vogrsko

Bukovica 43

5293 Volčja Draga