Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Bodite obveščeni o začetku predprodaje

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

1 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. And again it will be one crazy night!!!👍👍👍😊😊😊💖

    Avtor: Lidija Vujanic Elefteriu; Lokacija prireditve: 20.05.2020; Datum prireditve: 09.02.2018

    For those who never came to Enrique's concert, it will be a night for remember !!! Full of good music, loud screaming and dancing !!! Enrique is an amazing singer and entertainer !!!

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


LATINO ZVEZDNIK ENRIQUE IGLESIAS PRIHAJA V ARENO STOŽICE!

Potem, ko je priljubljeni glasbenik v začetku lanskega decembra prek družbenega omrežja Facebook objavil novico, da 12. maja letos prihaja v ljubljansko Areno Stožice, je Slovenijo zajela prava evforija. Organizatorji koncerta so vstopnice za glasbeni spektakel razprodali v pičlih dveh mesecih, kar ga uvršča na seznam najbolje prodajanih dogodkov v Sloveniji zadnjih let. Zaradi izrednega zanimanja in povpraševanja se je glasbenik odločil, da izvede še en koncert, ki bo dan kasneje.

Kralj latinskega popa bo spomladi prvič obiskal Slovenijo in uprizoril edinstveni glasbeni spektakel v okviru turneje LIVE. Ljubitelje njegove glasbe v Areni Stožice čaka nepozabno latino doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja leta 2016. Glasbenik svetovnih razsežnosti bo v soboto, 12. maja, in nedeljo, 13. maja, ob 20. uri, nastopil tudi pri nas.

Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin' Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

Občutite vroče temperature še pred poletjem in naj vas zapeljejo bogati plesni ritmi!

Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.

Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.


 

Odgovorni organizator prireditve:

ART BG

7 Skobelev Blvd. fl. 2

1000 Sofia