Nalaganje...

Depeche Mode vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Depeche Mode. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Opis izvajalca

DEPECHE MODE SE VRAČAJO V SLOVENIJO!

14. maj 2017 – Dvorana Stožice 

Legendarna skupina napovedala svetovno turnejo Global Spirit Tour in izid najnovejšega studijskega albuma Spirit

Legendarni Depeche Mode, ki veljajo za ene najbolj vplivnih glasbenikov sodobnega časa, so danes na posebnem dogodku v sosednjem Milanu razkrili, da se maja 2017 odpravljajo na svetovno turnejo Global Spirit Tour. Ta bo posvečena predstavitvi njihovega najnovejšega studijskega albuma Spirit, ki bo na prodajne police prispel v začetku prihodnjega leta, na veliko veselje številnih oboževalcev pa ga bomo lahko v živo slišali tudi v Sloveniji. Depeche Mode se namreč v sklopu evropskega dela turneje vračajo v našo prestolnico, kjer bodo 14. MAJA 2017 zavzeli ljubljansko Dvorano Stožice. Ker gre za skupino, ki slovi po revolucionarnih nastopih, prežetih z močnimi emocijami, si lahko obetamo glasbeni presežek v vseh pogledih.

Cene vstopnic se gibljejo od 45,00 eur dalje. Izbirate lahko med tremi kategorijami sedišč, ložami in parterjem, slednji neposredno pred odrom omogoča tudi nakup “Golden Circle” vstopnic. Ob izboru najbolj priljubljenega parterja ali “Golden Circla” si lahko ob nakupu zagotovite tudi zgodnejši vstop v dvorano, ob katerem boste prejeli tudi spominski Depeche Mode ovratni trak z oznako.

 

CENE VSTOPNIC | DEPECHE MODE, DVORANA STOŽICE, 14. MAJ 2017:

Golden circle: 79,00 EUR

Parter: 55,00 EUR

Zeleni ring sedišča I. kategorija : 79,00 EUR

Zeleni ring sedišča  II. kategorija: 65,00 EUR

Rdeči ring sedišča: 45,00 EUR

Lože: 99,00 EUR

Golden Circle (zgodnji vstop): 118,00 EUR;

“Golden Circle” vstopnica za live ogled koncerta zasedbe Depeche Mode

Zgodnejši vstop (18:00)

Darilo: Spominski Depeche Mode ovratni trak z oznako.

Posebej označen vhod

Parter (zgodnji vstop): 94,00 EUR;

Parter vstopnica za live ogled koncerta zasedbe Depeche Mode

Zgodnejši vstop (18:00)

Darilo: Spominski Depeche Mode ovratni trak z oznako.

Posebej označen vhod    

 

V prvem delu turneje Global Spirit Tour bodo Dave Gahan, Martin Gore in Andy Fletcher obiskali 32 mest širom Evrope. V skupno 21 državah bodo tako nastopili pred več kot 1,5 milijona oboževalci. Turneja se bo pričela 5. maja v Stockholmu, že 14. maja bodo gostovali v Sloveniji, nato pa bodo 23. julija v Romuniji zaključili evropski del turneje.

Skupina se tedaj ne bo ustavila, temveč jih bo turneja Global Spirit Tour vodila še čez lužo, kjer bodo obiskali tako Južno kot tudi Severno Ameriko.

Njihova zadnja turneja The Delta Machine Tour je bila ena največjih in najuspešnejših glasbenih turnej leta 2013. Zaznamovale so jo razprodane dvorane po Evropi in Severni Ameriki, končni seštevek obiskovalec pa je bil vrtoglav, skupno si je njihovo turnejo ogledalo kar 2,5 milijona oboževalcev.

Na prihajajoči turneji bo skupina nadaljevala dobrodelno partnerstvo s švicarsko znamko ur Hublot, v sklopu katerega bodo zbirali sredstva in ozaveščali o njihovi misiji Charity: Water, pri kateri se zavzemajo za zagotavljanje neoporečne pitne vode po vsem svetu.

Prihajajoči Spirit bo že 14. studijski album glasbenih pionirjev. Njegov predhodnik, kritiško priznani album Delta Machine iz leta 2013, je v 26 državah dosegel pozicijo top 5 na lestvicah, v 12 državah pa je osvojil prvo mesto. Za albumom Spirit stoji producent James Ford, ustanovni član skupine Simian Mobile Disco, ki je produciral tudi albume skupin Florence and the Machine ter Arctic Monkeys. Album bo izšel v začetku leta 2017 pod izložbo Columbia Records.

Dave Gahan je v Milanu povedal: >>Izjemno smo ponosni na zvok in energijo, ki prežemata Spirit in zelo se veselimo, da se bomo ponovno podali na turnejo ter ju delili z našimi oboževalci po vsem svetu.<<

Četudi so prodali več kot 100 milijonov plošč in igrali pred več kot 30 milijoni oboževalcev, Depeche Mode nočejo postati samozadovoljni in zaspati na lovorikah. Nešteto umetnikov jih navaja kot navdih, kritiki hvalijo njihovo neizčrpno energijo ter poudarjajo, da s časom postajajo vse bolj in bolj aktualni. Album Spirit in turneja Global Spirit Tour bosta sledila njihovi zloglasni glasbeni inovativnosti ter njihovemu komercialnemu ter kritiškemu uspehu.

 

Odgovorni organizator prireditve

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana

Depeche Mode je angleška glasbena skupina, ki igra elektronsko glasbo in je bila ustanovljena v letu 1980 v Basildonu v pokrajini Essex ter je še danes aktivna. Prvotno skupino so sestavljali člani Dave Gahan (vodilni vokal), Martin Gore (klaviature, kitara, vokal, urednik in tekstopisec po letu 1981), Andrew Fletcher (klaviature) in Vince Clarke (klaviature, urednik in tekstopisec od 1980-81). Clarke je skupino zapustil po realizaciji njihovega debitantskega albuma v letu 1981, nadomestil pa ga je Alan Wilder (produkcija, glavne klaviature), ki je bil član skupine od 1982 do 1995. Gahan, Gore in Fletcher so kariero od takrat dalje nadaljevali kot trio. Leta 1998 sta postala pridružena člana skupine še Christian Eigner (bobni) in Peter Gordeno (klaviature).


vir: Wikipedija