Nalaganje...

DAME IZBIRAJO vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

location

1 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Dame izbirajo

    Avtor: Saša; Lokacija prireditve: HNK Zadar; Datum prireditve: 28.04.2017

    Odlična uprizoritev Full Monty filma z nepogrešljivim bosanskim humorjem, smeh do solz... z bonusom... Boljši polovici se je po obisku predstave v Dalmaciji občutno popravilo počutje, če razumete na kaj mislim 😉

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

KOMEDIJA

DAME IZBIRAJO

NAJVEČJI REGIONALNI  GLEDALIŠKI  HIT

ALTTEATAR SARAJEVO – REDATELJ : Admir Glamočak

 

Čakalne liste za ponovne izvedbe urnebesne komedije ALTTEATAR Sarajevo “DAME IZBIRAJO”, še nikdar niso bile tako dolge! Samo v Splitu in Zagrebu je bila več kot desetkrat ponovljena, vstopnice pa so bile razprodane več tednov vnaprej. 

Nobena predstava do sedaj ni požela tako navdušenje ženske publike. Tudi predstavniki močnejšega spola niso redki obiskovalci, ki uživajo v neverjetnem humorju od začetka do konca  komedije.

Gre za uprizoritev znanega hita Full monty – Do nazga – v katerem igra sedmerica veličanstvenih - trenutno najbolj iskanih sarajevskih igralcev.

Predstava govori o brezposelnih mladeničih z viškom prostega časa. Z željo po spremembi preberejo oglas nočnega striptiz kluba in sprejmejo izziv. Prične se mukotrpno treniranje z inštruktorico vse do vrhunca predstave, ko se obiskovalci gledališča spremenijo v publiko nočnega kluba.

Predstava prinaša neprestano napete situacije, smeh do solz ter sočne plesne točke ki začinijo celo atmosfero

Vrhunec predstave je končna koreografija, kjer se igralci na zadovoljstvo publike znajdejo pred dejstvom samega slačenja “ do nazga”.

Nastopajočo ekipo spremlja vroča atmosfera, ki jo v gledališčih nepomnimo. O populnarnosti predstave v regiji govori dejstvo, da je predstava v dveh letih odigrana več kot tristo krat, vstopnice pa so bile razprodane tudi po mesec prej. Fenomen predstave je želja po ponovnem ogledu.

Predstava katere režijo podpisuje znani gledališki redatelj Admir Glamočak je dobila številne nagrade na gledaliških festivalih po celi regiji.

 

Igrajo: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fajzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović /Scenografija in kostumografija: Lejla Hodžić

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MANIFESTACIJA J D.O.O.

TRONDHEIMSKA 5, 2100 SPLIT

2100 Split