Nalaganje...

André Rieu vstopnice

2 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Spoštovani!

    Avtor: Lidija Kos; Lokacija prireditve: ; Datum prireditve: 14.06.2017

    Andre Rieu in njegov orkester je zame najboljši glasbenikov vseh časov. Bila sem presrečna, da nas je obiskal v Ljubljani. Njegovo glasbo spremljam že več kot deset let. Spremljala sem njegove koncerte po Evropi preko TV in zdaj v živo, ko nas je obiskal. Tudi 18.maja 2018 pridem in zelo se veselim srečanja z njim. Hvala organizatorju za to prereditev. Nasvidenje Andre Rieu!
  2. Andre Rieu

    Avtor: Nevenka Kos; Lokacija prireditve: Stožice Ljubljana; Datum prireditve: 12.04.2018

    Prejšnjo leto sem obiskala njegov koncert v Stožicah. Z eno besedo bilo je čarobno in nepozabno. Le sedež nisem imela ravno primerno.. bila sem preveč oddaljena. Zato sem letos poskrbela, da bom zelo blizu odra v drugi vrsti..Upam, da nas bo še mnogokrat obiskal...

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

*Ekskluzivno v prodaji tudi lože! Za vas smo pripravili posebne, ugodne pakete. Za dodatne informacije in rezervacije se obrnite na info@eventim.si.


STAR PRODUKCIJA

predstavlja:

ANDRE RIEU SE BO VRNIL

PRED SLOVENSKO OBČINSTVO!

ANDRÉ RIEU

18. maj 2018 ob 20.00,

Dvorana Stožice, Ljubljana

LE NEKAJ MESECEV PO IZJEMNO USPEŠNEM KONCERTU V LJUBLJANI, SE MEGAPOPULARNI DIRIGENT IN VIOLINSKI VIRTUOZ ANDRE RIEU IN NJEGOV JOHANN STRAUSS ORCHESTRA VRAČAJO V DVORANO STOŽICE

Veličasten aplavz in ovacije, s katerim je razprodana Dvorana Stožice junija letos pospremila nastop ene največjih svetovnih glasbenih senzacij, so prinesli nov nastop! Andre Rieu in njegov, največji zasebni simfonični orkester na svetu, bo maja naslednje leto spet nastopil v Ljubljani, 18. maja 2018 v Dvorani Stožice! Ta novica bo zagotovo razveselila številne ljubitelje njegovih nastopov v Sloveniji, ki so napolnili ljubljansko Dvorano Stožice in uživali v koncertu tega karizmatičnega Nizozemca.

„Izjemno se veselim povratka v Slovenijo. Naš prvi koncert v Ljubljani je eden tistih, ki jih bomo jaz in moj orkester vedno pomnili. Ljubezen in entuziazem občinstva sta bila res fantastična. Upamo, da se nam boste spet pridružili na večeru, ki ga ne boste pozabili,“ je sporočil Andre Rieu

Večeri z Andreo Rieujem so z leti postali znani ravno po svetovno znanih romantičnih melodijah, zanimivih presenečenjih z mnogo humorja in vrhunskih solistih. Rieujeva karizma, strast in živost so tisto, zaradi česar so ti večeri resnično izjemni. Od ustanovitve orkestra Johanna Straussa do danes – letos ravno praznuje 30. obletnico obstoja -, je le-ta postal največji zasebni simfonični orkester na svetu s 60 člani, z njim pa je ustvaril svojevrstno renesanso valčka. Tudi njihovi uspehi so impresivni: prodali so 40 milijonov albumov, nastopajo na koncertih, ki jih letno vidi kar 600.000 oboževalcev in hkrati osvajajo vrhove Billboardove lestvice zaslužkov od turnej leta 2013, ko so, ob Madonni in U2, za sabo pustil tudi Justina Bieberja.

„Po tako pozitivni reakciji občinstva, povratek Andrea Rieuja in njegovih glasbenikov ni nenavaden dogodek. Oboževalci glasbe so prepoznali velikanski trud in vrhunsko produkcijo in zato smo ponosni, da lahko te vrhunske glasbenike, po svetovni turneji po ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji in Mehiki, spet pripeljemo v Slovenijo,“ je izjavil direktor Star Produkcije Alen Ključe.

Romantični valčki, glasbene teme filmskih uspešnic, oper in operet ter obdelave tradicionalnih pesmi v izvedbi „kralja valčka“ in njegove orkestra, bomo lahko ponovno slišali 18. maja v ljubljanski Dvorani Stožice ob 20.00.

Pod zaščitno znamko odlične glasbe, Rieu pritegne na svoje koncerte ljudi vseh starosti in narodnosti. Pridružite se nam tudi vi!

Nekaj prekrasnih posnetkov:

https://www.youtube.com/watch?v=IDaJ7rFg66A&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=LwLABSm0yYc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=qMuKw1NYpjs&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=3d4xXvF2ukY&feature=youtu.be

Odgovorni organizator prireditve:

Star produkcija d.o.o.

Ćire Truhelke 21

10000 ZagrebNovičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih