Loading...

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

Write Fan Report

There are no Fan Reports yet written for KURZSCHLUSS. Be the first to write a review and share your experience with others.


Artist description

Kurzschluss // pomladanska edicija

 

Editors in Joris Voorn @Kurzschluss

 

Letos so Kurzschluss polnočna doživetja na vrsti že pomladi. 31. maja prihajajo britanski alternativci Editors. Eden najprepoznavnejših angleških indie-rock bendov z novim albumom Violence, v besedah karizmatičnega pevca petčlanske skupine, napoveduje »brutalen« glasbeni večer. Naslednji dan se na željo fenov v pop up klub vrača nizozemski glasbeni producent in DJ Joris Voorn. S svojim nastopom 1. junija bo nadaljeval niz izjemno obiskanih partyjev. Glasbena vrhunca letošnje pomladi se bosta odvila v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov - na Gospodarskem razstavišču.

 

EDITORS

31/5/2018

Vrata odpiramo ob 21.00
Gospodarsko razstavišče, dvorana Kocka

Petčlanska zasedba, ki v glasbenem indie rock svetu deluje že več kot deset let, prvič prihaja v Kurzschluss. Zvezdniški indie-rock band bo glasbeno noč namenil svežemu albumu s pomenljivim naslovom Violence. Pevec in kitarist skupine Tom Smith ga je označil za brutalnega, ne zaradi zvoka in naslova albuma, temveč zato, ker s temo in z občutki nenačrtovano odraža današnji svet. Poleg starejših skladb Munich, Blood, in Papillon, ki so že zasedli statusno mesto »klasike« v glasbenem žanru, so oboževalcem poznani po svoji nenehni glasbeni evoluciji, čemur pričata tudi nova singla Magazine in Hallelujah (So Low).

 

JORIS VOORN

1/6/2018

Vrata odpiramo ob 23.00
Gospodarsko razstavišče, dvorana Kocka

Nizozemski čudežni deček se na željo Kurzschluss fenov vrača! Joris Voorn je festivalski in klubski headliner s številnimi nagradami, ki jih je prejel za njegovo ustvarjalnost in predanost elektronski glasbi. V svojih setih mojstrsko prestopa meje med house in progressive ritmi ter velja za ime avantgardne elektronike. S svojo glasbo navdušuje tako alternativna »underground« prizorišča kot velike plesne arene. Nekdanjega residenta svetovno znanih ibiških klubov, kot sta Space in Ushuaia, lahko do vnovičnega prihoda v Ljubljano poslušate v radijski oddaji Spectrum.


STAROSTNA OMEJITEV 16+

 

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za več informacij.