icon-cross

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica
 - Vstopnice ©

Riblja Čorba

»Volim, volim žene«

RIBLJA ČORBA Vstopnice

Dvorana Stožice, LJUBLJANASVN
Sobota, 18. November 2017, 20:00

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Koncertni spektakel - 40 LET SKUPINE RIBLJA ČORBA! 

>>> Samostojni koncert srbskih rock velikanov VAN GOGH
>>> Številni gostje
>>> Edinstven pevski zbor 
>>> Elektrika + poseben akustičen set
>>> Ekskluziven glasbeni repertoar & nove pesmi


Največji koncert Riblje Čorbe doslej v Sloveniji in edini ob 40. jubileju skupine obljublja še nevideno na koncertnih odrih! Med gosti, ki ostajajo presenečenje, bodo tudi slovenski rock velikani, na katere je ustvarjanje Riblje Čorbe pustilo velik pečat ter legendarni pevec in kitarist, ki je tesno povezan z nastankom Riblje Čorbe. Zasedba obljublja tudi ekskluziven repertoar s kompozicijami iz prihajajočega novega, že 20. albuma ter poseben akustičen set, v goste pa so povabili tudi čisto poseben pevski zbor!

Gre za veliki rock spektakel ene največjih rock skupin z Balkana, ki se je v zgodovino rocka zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Rekla je«, »Avionu slomit ču ti krila« in mnogimi drugimi. Na odru se jim bodo pridružili tudi srbski rokerji VAN GOGH, s samostojnim koncertom, Đorđe David in Azra Kozličić, za senzacijo pa bo dodatno poskrbel pevski zbor Doma upokojencev Danice Vogrinec Maribor! Še dve veliki imeni - med njimi, slovenski rock velikani in pa kitarist-pevec, ki je na delovanje Riblje Čorbe pustil velik pečat, pa naj ostanejo presenečenje!


SPLETNA STRAN:
www.riblja-corba.com 

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI!

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

TEMMA-X D.O.O.

Grablovičeva ulica 1

1000 Ljubljana

Informacije o dogodku

Riblja Čorba je jugoslovanska rock zasedba ustanovljena leta 1978, ki po vseh uspešnih letih še vedno koncertira. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in mnogimi drugimi. Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero skupine spremlja bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat razglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih letih.

 

Galerija

Informacije o dogodku

Ta internetna prodaja je del eventim-network.