icon-cross

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica
 - Vstopnice ©

NINA PUŠLAR

NINA PUŠLAR vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Informacije o dogodku

Nina Pušlar

Nina Pušlar je v zadnjih letih na slovenski popularni glasbeni sceni dosegla skoraj vse lovorike. Druga samostojna plošča Slečeno srce je samo potrdila njen glasbeni talent in vrhunsko interpretacijo, ki sta jo v glasbeni svet katapultirali po zmagi na Bitki talentov, leta 2005, v oddaji Spet doma. Naslovna skladba albuma je postala najbolj predvajana skladba leta 2010. Nepozaben je zagotovo njen nastop na festivalu EMA 2010, kjer je s skladbo Dež osvojila odlično drugo mesto, leta 2011 pa je na istem festivalu s skladbo Bilo lepo bi nastopila kot povabljena glasbenica.

Tretji samostojni album Med vrsticami, ki je izšel na njen rojstni dan, 25. oktobra 2011, je na radijske postaje pripeljal nov singel, Pozdrav z ljubeznijo. Sledil je singel Tik tak tok, ki je bil izbran za himno velikega eventa v Ljubljani in energični hit poletja 2012. Jesen 2012 je Nina zaznamovala z odličnim nastopom na Slovenski popevki. Bil je njen prvi, prvič pa je tudi slovenska publika lahko prisluhnila unikatni mešanici ljudskega petja Stiškega kvarteta, ki je z njo sodeloval, in popularne glasbe, v skladbi Kdo še verjame. Le-ta je osvojil slovenske radijske postaje, saj je daleč najbolj poslušana pesem festivala. Saj sva skupaj je postal zadnji Ninin single leta 2012, vizualno podobo pa je dobila aprila 2013, s koncertnim videospotom, ki so ga deloma posneli tudi Ninini feni. Njeja najljubša pesem z zadnjega albuma je posebna tudi zato, ker je ena tistih, ki jih Nina v živo izvede na klavirju.

Polovica leta 2013 je minila v znamenju številnih koncertov, pisanja pesmi in priprav na novi album. Prvo novost je Nina predstavila septembra, pesem Svet je tvoj!, jeseni zgodbo nadaljevala s četrtim solističnim albumom Nekje vmes in leto 2013 zaključila več kot uspešno. Novosti za 2014 so bile Valentinov Poljub na klopci in remix italijanskega producenta KeeyJay-a, Ta svet ne zna živet, ostale novosti pa akustični bombonček Sva super par in nepričakovan remix ene izmed pesmi s plošče, Kdo misliš, da si (Mattworx remix).

Jesen 2014 postreže z absolutnim presenečenjem – glavno vlogo, vlogo Mete, v prvem slovenskem avtorskem muzikalu Cvetje v jeseni. Petkrat zapored razprodane ljubljanske Kri žanke septembra in nadvse pozitivni odzivi na Ninino vlogo, so muzikalu dali velik zagon, ki ga je od oktobra dalje popeljal po celi Sloveniji. Medtem pa se Nina ni ustavljala. Na svoj rojstni dan je priredila, nepozaben veliki tradicionalni koncert, v Ivančni Gorici, do polovice 2015 pa je izdala še dva nova singla – jesenski Nasmeh in mirna kri in pomladni Vprašanja srca, in gre dalje in dalje…

Deseto obletnico svoje kariere in velike načrte, je v letu 2015, napovedala z Valentinovimi koncerti 2015 pod logom #malodrugace in pomladnimi koncerti ob dnevu žena, hkrati pa je potrdila govorice o novem, že petem studijskem albumu, in večji koncertni turneji za jesen. Nina pravi, da so sanje zato, da se jih živi. Nedvomno je del svojih sanj uresničila, 29. septembra 2015, ko je svojo desetletko praznovala z nepozabim koncertom v ljubljanskih Križankah in s hkratno izdajo novega albuma - #malodrugace. Zgodba pa se ni ustavila tam, ampak se še kar nadaljuje… in postaja vedno večja…

Leto 2016 je za Nino vsekakor leto presežkov. Singel To mi je všeč podre vse rekorde glede radijske rotacije, video pa kljub pozni objavi, v dveh tednih na YouTube, preseže mejnik 200.000 ogledov. Nina je koncertno aktivna kot še nikoli in njeni koncerti so za obiskovalce nepozabni. Konec leta 2016 zaznamuje nepozaben duet z Janom Plestenjakom, v skladbi Tebe imam, za katero je z ekipo prapravila tudi videospot.

Leto 2017 je čas za nove mejnike. In Nina je pripravljena, da jih premakne še višje in še dlje.

Galerija

Informacije o dogodku

Ta internetna prodaja je del eventim-network.