icon-cross

Vaša košarica je prazna

Vaša košarica

PUNK ROCK HOLIDAY: FESTIVALSKA VSTOPNICA - Vstopnice ©

PUNK ROCK HOLIDAY: FESTIVALSKA VSTOPNICA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Informacije o dogodku

Od srede, 15. 8., do sobote, 18. 8. 2012, bodo na Sotočju v Tolminu potekale najbolj nore počitnice leta 2012, že drugi Punk Rock Holiday, na katerem boste lahko na dveh odrih slišali in videli kar 46 skupin iz celega sveta.

 

Good Riddance se bodo vrnili, saj nočejo zamuditi priložnosti za nastop v Tolminu. Mogočni The Toy Dolls bodo na odru Sotočja nastopili s svojim neprekosljivim zabavnim performansom, hardcore legende 7 Seconds in Sick of it All pa vas bodo pripeljali do vzhičenja skupaj z mlajšimi kolegi Terror in Deez Nuts. Anti-Flag bodo stopili mnogim na žulj s svojimi političnimi sporočili, ki jih poganja njihov neverjetni punk rock nastop, temu pa bodo sledile melodične pesmi velikih MxPx, in pa politično angažirana post-hardcore atrakcija Boysetfire. Duncan Redmonds bo odigral nekaj akustičnih verzij pesmi skupin Snuff in Guns N'Wankers, ljubitelji keltskega punka pa bodo veseli češke zasedbe Pipes and Pints ter slovenske skupine Happy Ol' McWeasel. Ljubitelji ska punka pa bodo lahko uživali ob nastopu najboljše ska skupine vseh časov – The Slackers ter frontmana španskih velikanov Ska-P, ki v Tolmin prihaja s svojo noro zasedbo The Locos! Seveda pa bodo nastopile še mnoge druge skupine, kar 46 jih je vseh skupaj! Ne pozabite pa tudi na to, da je kampiranje brezplačno, cene pijače in hrane pa več kot ugodne. Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, boste lahko priče res pravim punk rock počitnicam, na katerih boste lahko uživali v vrhunskih punk rock skupinah. Glede na to, da je 15. 8. Državni praznik, boste še toliko lažje lahko šli na festival že ta dan! Na voljo so tudi posebne dvodnevne vikend vstopnice.

Nastopajoči: GOOD RIDDANCE, THE TOY DOLLS, ANTI-FLAG, SICK OF IT ALL, 7 SECONDS, BOYSETSFIRE, THE SLACKERS, TERROR, MXPX ALLSTARS, THE LOCOS, DUNCAN REDMONDS, DEEZ NUTS, THE ADOLESCENTS, OFF WITH THEIR HEADS, A WILHEM SCREAM, NATIONS AFIRE, DEATH BY STEREO, DEBELI PRECJEDNIK, NAYSAYER,, THE DOWNTOWN STRUTS, PIPES AND PINTS, KOFFIN KATS, BRUTALITY WILL PREVAIL, IN-SANE, HIJACKERS, BACKSTAGE, BULDOGI, SELL OUT, WHAT MATTERS MOST, REMEDY, HAPPY OL'MCWEASEL, PLESKA, PANKEROSCHI, THE SELLOUT, BLAME IT ON THE OCEAN, HOGWASH, PIGS PARLAMENT; BEACH STAGE: MAD ROOSTERS, THE MORRONS, VIKEND PANKSI, LIFE IN PERIL, WOLI WO, PARAZITI P. 13, JUSTIN CASE, THE CLOSHERS.